user_mobilelogo
Wegwijzer Zuid Limburg

Zuid-Limburg

ER VALT VEEL TE BELEVEN!

View more
Wegwijzer Noord Eifel

Noord-Eifel

VOOR DE NATUUR LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer Vulkaneifel

Vulkan-Eifel

VOOR DE WANDEL LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer De Moezel

Langs-de-Moezel

NOG IN ONTWIKKELING!

View more

logo hoenshuisGolf & Country Club Hoenshuis is een golfclub uit Voerendaal.

In de bossen en heuvels bij Voerendaal heeft baron Paul Rolin in samenwerking met Alan Rijks een golfbaan ontworpen, waarbij de oude 14de-eeuwse hoeve Hoenshuis het uitgangspunt was. Oprichter van de club is de familie Snijders, eigenaar van de landerijen. Na drie jaar werd de baan overgenomen door det Japanse Teikyo Europe. Per 1 december 2011 is de familie Snijders opnieuw eigenaar van de club.  

Adres: Hoensweg 17  6367 GN Voerendaal
Tel: +31 45 575 3300
Fax: +31 45 575 0900
Mail: 
1 knop 200x30

logo wittemWelkom op de website van De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem. Sinds de oprichting in 1956 staat onze club bekend om zijn mooie geaccidenteerde baan, sportiviteit en gastvrijheid. Ondanks de groei van het aantal leden zijn het prettige karakter en de goede onderlinge sfeer van een echte golfclub behouden gebleven. Gastspelers zijn op onze club natuurlijk van harte welkom. Ook zij kunnen zonder starttijd aan hun ronde op Wittem beginnen.

 

 

Adres: Aubelsweg 1  6281 PC Gulpen-Wittem
Tel: Secretariaat: 043 455 12 54
Tel: Clubhuis: 043 455 13 97
Tel: Baaninfo: 043 455 23 70
1 knop 200x30
 

logo eyserhofEyserhof is de ideale locatie in Zuid-Limburg voor zowel beginnende als ook ervaren golfers die graag recreatief golfen. Shortgolf is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag deze recreatieve vorm van golfen spelen, gegarandeerd plezier voor jong en oud!

De prachtig gesitueerde shortgolfbaan en de sfeervolle brasserie liggen in het Eyserbeekdal, net buiten het dorpje Eys in Zuid-Limburg.
De 9 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 3,5 hectare. De afstand tussen de holes variëren van de afslag tot aan de vlag tussen de 35 tot 100 meter. De brede fairways, ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels en uitdagend aangelegd.
Door de aanwezigheid van natuurlijke obstakels zoals waterpartijen, hoogteverschillen en glooiingen is deze baan zelfs voor de beste golfer een uitdaging.
De baan is voorzien van diverse goede oefenfaciliteiten, een oefenbaan met mikpunten en een glooiende puttinggreen. Speel Golf in Limburg en proef de smaak van het idyllische Eys!
 
Adres: Wittemerweg 7  6287 AA Eys
Tel:  +31 (0)43 451 1207
Fax: +31 (0)43 451 2664 
Mail: 
1 knop 200x30

 

logo het rijkIn het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Onze prachtige 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het afwisselde karakter van de holes maakt iedere golfronde zowel aantrekkelijk als uitdagend. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op onze golfbaan het hele jaar door mogelijk.

Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid, lekker eten en authentieke Limburgse gastvrijheid. Vanaf het ruime terras heeft u een fantastisch uitzicht op het omringende landschap.
U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten om te ervaren hoe mooi golf kan zijn!
 
Adres: Bemelerweg 99  6267 AL Cadier en Keer
Tel: 043-3569999
Mail: 
1 knop 200x30

 

logo golfclub brunssumGolfclub Brunssummerheide is een actieve en enthousiaste vereniging die elke golfer veel te bieden heeft. Wie individueel, met partner, vrienden of zakelijke relaties wil spelen vindt meer dan genoeg ruimte om dat te doen.

Adres: Rimburgerweg 50  6445 PA Brunssum
Tel: 045-5257089
Fax: 045-5251280
1 knop 200x30
 

logo golfclub maastrichtSamen golfen en genieten!

In 1991 verenigden zich enkele tientallen golfenthousiaste Maastrichtenaren in de Golfclub Maastricht. Sinds de oprichting heeft Golfclub Maastricht steeds geijverd voor een eigen golfaccommodatie in Maastricht. Nu kan Golfclub Maastricht spelen op het Dousberggolfcomplex van De Maastrichtsche.

Onderstaand de doelstellingen van onze Golfclub;

  • Het bevorderen en beoefenen van de golfsport;
  • Het bevorderen van de golfvaardigheid en de belangenbehartiging van onze leden 
  • Bij eigenaren/exploitanten van de golfbaan, waarop de vereniging speelt;
  • Het organiseren van wedstrijden en andere evenementen voor de leden van de vereniging;
  • Het verstevigen van een onderlinge vriendschapsband tussen de leden teneinde een open en sportieve sfeer te scheppen en in stand te houden, waardoor het deelnemen aan de golfsport optimaal gestalte kan krijgen.

GC Lanaken en GC Maastricht vormen samen Golfclub de Maastrichtsche. Hieronder staat een link naar de ledenwebsite. http://www.golfclubdemaastrichtsche.com

Adres: Dousbergweg 100  6216 GC Maastricht
Tel: +31 (0)43 328 17 40
Fax: 031 (0)43 328 17 41
1 knop 200x30
 

logo hoog vaalsGolfclub Hoog Vaals, opgericht op 15 januari 2003, is een kleine maar actieve club met een internationaal ledenbestand.

Wij beschikken sinds april 2005 over de C-status van de Nederlandse Golf Federatie.
Dat betekent dat wij een volwaardige Golfclub zijn, met eigen handicapregistratie.
Onze grootste troef is de ontspannen en gezellige sfeer, ook tijdens de vele drukbezochte wedstrijden die we organiseren. Aan die wedstrijden doen regelmatig gasten van het aangrenzende bungalowpark Landal Hoog Vaals mee. Velen kregen bij ons het golfvirus pas goed te pakken.
Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons clubhuis en op onze golfbaan.
Kom samen met ons genieten van alle facetten van deze heerlijke sport, in een intieme setting.
 
Adres: Eschberg 11, 6291 NK Vaals
Tel:  043-3068345
Mail: 
1 knop 200x30

Panorama kaart Zuid-Limburg

Hallo bezoeker van de Wegwijzer Zuid-Limburg.

De bedoeling van deze kaart is dat ik in de toekomst panorama-opname ga maken, met mijn drone, op markante plekken in Zuid-Limburg en deze video's in de panorama-kaart plaatst zodat je een indruk krijgt van het Limburgse landschap.

icon panoramakaart blauw panoramavideo  icon panoramakaart rood staat in de planning

VVV Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg

Welkom in Zuid-Limburg

View more
VVV Maastricht

VVV-Maastricht

Ontdek Maastricht!

View more
Hotels in Zuid-Limburg

Hotels.

Hotels in Zuid-Limburg

View more
Campings Zuid-Limburg

Campings.

Campings Zuid-Limburg

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Route.

Mergelandroute

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Fietsen.

in Zuid-Limburg

View more
Wandelen in Zuid-Limburg

Wandelen.

in Zuid-Limburg

View more
Zwemmen in Zuid-Limburg

Zwemmen.

in Zuid-Limburg

View more