user_mobilelogo
Wegwijzer Zuid Limburg

Zuid-Limburg

ER VALT VEEL TE BELEVEN!

View more
Wegwijzer Noord Eifel

Noord-Eifel

VOOR DE NATUUR LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer Vulkaneifel

Vulkan-Eifel

VOOR DE WANDEL LIEFHEBBER!

View more
Wegwijzer De Moezel

Langs-de-Moezel

NOG IN ONTWIKKELING!

View more

logo Geusselt MaastrichtHet Geusseltbad biedt diverse binnenbaden, een buitenbad en een uitgebreid programma-aanbod met diverse activiteiten voor jong en oud. Lekker zwemmen en genieten in een gemoedelijke sfeer, middenin het groene hart van het Geusseltpark. Geusseltbad is een zwembad voor iedereen.

Adres:  Discusworp 4  6225 XP Maastricht
1 knop 200x30
 

logo Laco GeleenLaco Geleen is gelegen in het centrum van Geleen en is een goed uitgeruste accommodatie met een groot aanbod aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud.

Adres: Kummenaedestraat 45, 6165 BT Geleen
 
1 knop 200x30
 

logo Sportfondsen NederlandIn het "natte" gedeelte van D'r Pool neemt het grote bassin, met glijbaan, een dominante plaats in. Sinds kort is de ophaalbrug buiten gebruik gesteld en is het zwembad gesplitst. Hierdoor ontstaan een 25 meterbad en een 23,5 meterbad.

 Adres: ​Putgang 8  6461 EK Kerkrade
1 knop 200x30
 

logo De Joffer VoerendaalVrijzwemmen voor alle leeftijden (gezellig in het water vertoeven, baantjes trekken en spelen). Gezellig genieten in het heerlijke water. Iedereen vermaakt zich uitstekend.

Adres: Goswijnstraat 3, 6367 EB Voerendaal
1 knop 200x30
 

logo De Haamen Beek

Dit is de website van Sportlandgoed De Haamen: het sportlandgoed dat voor iedereen iets te bieden heeft. Recreatief bewegen, sporten in competitieverband, bewegen voor ouderen of (top)sport voor mensen met een beperking: dat kan hier allemaal.

Sportverenigingen, zorgverleners, wandelsport-organisaties en gemeente Beek nodigen u uit om in beweging te komen. Gezond bewegen staat hier voorop!

Adres: De Haamen, 6191 EM Beek
1 knop 200x30
 
logo zwemparadijs gulpen

EEN SPETTEREND DAGJE UIT VOOR JONG EN OUD

Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Een potje beachvolleybal op de ligweide. En de kids? Die testen enthousiast één van de vele glijbanen, zoeken de schat van Kapitein Kid of wagen zich in de wildwaterbaan. Oh ja, er is ook genoeg zitgelegenheid om tijdens je zwembreak connected te blijven dankzij onze gratis WIFI. Heb jij al zin om je bezoek te plannen?

Adres: Landsraderweg 11  6271 NT Gulpen
1 knop 200x30
 

logo therme 2000In 1989 werd Thermae 2000 als kuuroord opgericht op de Cauberg in het toeristische dorpje Valkenburg aan de Geul. Langzamerhand kwamen er meer recreatiefaciliteiten en werden de verwarmde thermale kuurbaden ook steeds meer gebruikt door dag gasten. In 1993 werd zelfs voor de toeristische gast een 4-sterren hotel aangebouwd. In 2010 richtte Thermae 2000 een lifestyle afdeling op die gasten adviseert en begeleidt op het gebied van voeding, beweging en ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk. Thermae 2000 is als het ware letterlijk een bron van goed leven.

Adres: Cauberg 25-27  6301 BT Valkenburg aan de Geul
1 knop 200x30
 

logo de bronspot

Zwembad De Bronspot is het gemeentelijk zwembad van de gemeente Brunssum.

Het zwembad beschikt over een 25-meter wedstrijdbad en instructiebad. Beide baden hebben een water temperatuur van minimaal 29,5 graden.

Ook beschikt het zwembad over gratis WiFi en een kantine met uitzicht op het wedstrijdbad waar u bijv. met een kopje koffie naar de zwemlessen of het recreatief zwemmen kunt kijken. Naast koffie en andere warme dranken worden er ook frisdranken en diverse snoep en chips verkocht. 

Adres: Koutenveld 1b  6441 CM Brunssum
1 knop 200x30
 

Logo Sportstichting Sittard GeleenZwembad De Nieuwe Hateboer is een multifunctioneel zwembad voor ontspanning en plezier. Het zwembad beschikt over 3 binnenbaden, 2 buitenbaden en een gezellige ligweide, zodat er ook in de zomer waterpret is gegarandeerd voor jong en oud, voor ouders en kinderen.

Adres: Sportcentrumlaan 9  6136 KX Sittard
1 knop 200x30
 

logo Polfermolen ValkenburgHet overdekt zwembad is onderverdeeld in een wedstrijdbad, instructiebad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad (28 graden) is 25 meter lang en 15 meter breed. Het instructiebad (32 graden) is voorzien van een beweegbare bodem (van 0.20 m tot 1.40 m) en is 10m bij 10m. Het recreatiebad (32 graden) is voorzien van een 46 meter lange glijbaan met daarin lichteffecten. Verder is er een stroomversnelling.

Adres: Plenkertstraat 50, 6301 GM Valkenburg
1 knop 200x30
  
logo zwembad De TrefferZwembad De Treffer bestaat uit een binnen- en buitenaccommodatie.
Het biedt spanning, ontspanning en plezier voor jong en oud.
Wat is er allemaal te doen

Recreatie, beweging en gezondheid
Daarop ligt onze focus en daarop is ons aanbod afgestemd.
Ons aanbod van activiteiten is heel breed en gericht op alle leeftijden,
zodat iedereen van ons zwembad gebruik kan maken.

De watertemperatuur van het binnenbad is met 30°C aangepast aan
kinderen die leren zwemmen en diverse doelgroepen.

Adres: Marathon 6, 6245 EZ Eijsden
1 knop 200x30
 

logo zwembad geulleOf je nu jong of oud bent, alleenstaand of samenwonend bent, of een gezin hebt: Zwembad Geulle is er voor iedereen die op zoek is naar een plek om te ontspannen, te ontmoeten, te genieten en in gezellige sfeer te zwemmen. Voor een zeer beperkt lidmaatschapsbedrag kan iedereen aansluiten bij onze vereniging. Als compensatie voor het lage lidgeld vragen we van onze leden wel een – eveneens zeer beperkte – tegenprestatie in natura.

Adres: Andreas Sauerlaan 29, 6243CC Geulle
1 knop 200x30
 

logo zwembad steinerbosBijna het hele jaar rond kun je in het binnenbad, bestaande uit een wedstrijd-, peuter- en een instructiebad, van Steinerbos terecht voor sport en ontspanning. Tijdens recreatief zwemmen hebben we verschillende speelelementen, zoals matten, enz. in het water liggen. Op aangegeven momenten ligt de stormbaan klaar om over te rennen en te klimmen. Uiteraard kun je ook een frietje, drinken of een ijsje krijgen bij de horeca. Tijdens recreatief zwemmen is alleen het wedstrijdbad geopend.

Adres: Dieterenstraat 3, 6171 JK Stein
1 knop 200x30

 

logo inde bende landgraafZwemcentrum In de Bende beschikt over een zwembad met diverse binnenbaden. Het recreatiebad beschikt over een stroomversnelling, bubbelbank, waterparaplu en een glijbaan van 42 meter lang. Naast een recreatiebad vindt u bij In de Bende een wedstrijdbad en instructiebad. De watertemperatuur van het recreatiebad en het instructiebad is 32°C.

Adres: Emmastraat 3  6373HM Landgraaf
1 knop 200x30
 

logo OtterveudtWij vermaken en onderrichten mensen, waarbij het individu, de beleving en het resultaat centraal staan. Hierbij zijn de keuzes voor recreatie, educatie, gezondheid en sport zowel individueel als gecombineerd inzetbaar. Afgestemd op de individuele behoefte bieden wij een kwalitatief hoogwaardig product waarmee de gast zijn persoonlijke doelstellingen kan realiseren. Basis is de maatschappelijke verankering en laagdrempelige bereikbaarheid van alle producten en diensten. 

Adres:  Gravin von Schönbornlaan 2 Hoensbroek

1 knop 200x30

 

Panorama kaart Zuid-Limburg

Hallo bezoeker van de Wegwijzer Zuid-Limburg.

De bedoeling van deze kaart is dat ik in de toekomst panorama-opname ga maken, met mijn drone, op markante plekken in Zuid-Limburg en deze video's in de panorama-kaart plaatst zodat je een indruk krijgt van het Limburgse landschap.

icon panoramakaart blauw panoramavideo  icon panoramakaart rood staat in de planning

VVV Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg

Welkom in Zuid-Limburg

View more
VVV Maastricht

VVV-Maastricht

Ontdek Maastricht!

View more
Hotels in Zuid-Limburg

Hotels.

Hotels in Zuid-Limburg

View more
Campings Zuid-Limburg

Campings.

Campings Zuid-Limburg

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Route.

Mergelandroute

View more
Mergelandroute Zuid-Limburg

Fietsen.

in Zuid-Limburg

View more
Wandelen in Zuid-Limburg

Wandelen.

in Zuid-Limburg

View more
Zwemmen in Zuid-Limburg

Zwemmen.

in Zuid-Limburg

View more